Blogg

Kunders recensioner på Google säger 4.8/5

Flyttstädningsblogg Uppsala

Nedan kan ni följa med oss för nyheter om flyttstäd där vi ger tips och tricks.

 

RSS

Rengör Ugnen

6 Nov 2023

Rengör Ugnen - Enkelt och Effektivt

En gnistrande ren ugn är en fröjd för ögat och en förlängning av din matlagning. Men det är lätt att låta smuts och matrester byggas upp med tiden. Rengöring av ugnen kan dock kännas som en utmanande uppgift. Men oroa dig inte, med rätt metoder och några enkla verktyg kan du få din ugn skinande ren igen. I den här bloggtexten kommer vi att guida dig genom en enkel och effektiv process för att rengöra din ugn.

Rengör Ugnen - Enkelt och Effektivt

Saker du behöver:

 1. Gummihandskar: För att skydda dina händer från rengöringsprodukter.

 2. Skyddsglasögon: För att skydda dina ögon från potentiellt irriterande ångor.

 3. Rengöringsmedel: Du kan använda en kommersiell ugnrengöring eller göra din egen med naturliga ingredienser som bikarbonat och vatten.

 4. Plast- eller träskrapa: För att avlägsna lossnat smuts och matrester.

 5. Tvättsvamp eller trasa: För att rengöra ugnens insida.

 6. En skål med vatten: För att blanda rengöringsmedlet.

Steg-för-steg-guide för att rengöra ugnen:

 1. Förbered ugnen: Starta med att stänga av ugnen och vänta tills den har svalnat tillräckligt. Ta bort ugnsgallret, stekpannan och andra lösa delar från ugnen.

 2. Skydda dig själv: Innan du börjar rengöra, se till att du bär gummihandskar och skyddsglasögon för att undvika kontakt med rengöringsprodukter.

 3. Skrapa bort lossnat smuts: Använd din plast- eller träskrapa för att försiktigt skrapa bort de största bitarna av bränd mat och smuts från ugnens botten och väggar. Se till att du inte skadar ugnens yta.

 4. Blanda rengöringsmedlet: Om du använder en kommersiell ugnrengöring, följ anvisningarna på förpackningen noggrant. Om du föredrar en naturlig lösning, kan du blanda bikarbonat med vatten till en tjock pasta. Denna pasta fungerar utmärkt som ett rengöringsmedel.

 5. Applicera rengöringsmedlet: Applicera ditt valda rengöringsmedel på insidan av ugnen, fokusera på de områden som är mest smutsiga. Undvik att applicera på uppvärmda ytor, och se till att täcka alla fläckar.

 6. Låt medlet verka: Låt rengöringsmedlet verka i minst 15-30 minuter, eller enligt anvisningarna. Detta ger det tid att lösa upp smuts och matrester.

 7. Skrubba ugnen: Använd en tvättsvamp eller trasa för att försiktigt skrubba ugnens insida. Fokusera på envisa fläckar och smutsiga områden. Du kommer märka att smutsen lossnar lättare efter att rengöringsmedlet har fått verka.

 8. Skölj och torka: Skölj noga med vatten för att ta bort alla rengöringsrester. Torka sedan ugnens insida med en ren trasa.

 9. Sätt tillbaka delarna: När ugnen är ren och torr, sätt tillbaka ugnsgallret och andra delar du tidigare tog bort.

 10. Avsluta med en sista torkning: Sätt på ugnen på låg värme i några minuter för att torka eventuell fukt som kan ha kvarstått från sköljningen.

Nu har du en gnistrande ren ugn redo att användas igen. Regelbunden rengöring av din ugn hjälper till att förlänga dess livslängd och säkerställa att maten tillagas jämnt. Kom ihåg att alltid använda rätt skyddsutrustning och följ noga anvisningarna för rengöringsprodukterna du väljer. Rengöring av ugnen behöver inte vara en besvärlig uppgift om du använder rätt teknik och verktyg.

Mögel i Badrummet

6 Nov 2023

Mögel i Badrummet - Tips för Att Få Bort och Förebygga Mögel

Mögel är ett vanligt problem i badrummet och kan vara både irriterande och ohälsosamt. Om du har upptäckt mögel i ditt badrum eller vill förhindra att det uppstår, så har du kommit till rätt plats. I denna bloggtext kommer vi att utforska effektiva sätt att ta bort och förebygga mögel i badrummet.

Mögel i Badrummet

Vad Orsakar Mögel i Badrummet?

Mögel trivs i fuktiga och fuktiga miljöer, vilket gör badrummet till en perfekt grogrund. Orsakerna till mögel i badrummet kan vara:

 1. Hög Luftfuktighet: Badrummet är ofta en fuktig plats efter duschar och bad, vilket skapar en hög luftfuktighet som mögelsvampar älskar.

 2. Dålig Ventilation: Otillräcklig ventilation kan förhindra att fukt och ånga försvinner, vilket skapar en perfekt miljö för mögelsvampar att växa.

 3. Läckande Rör eller Kranar: Vattenläckage kan orsaka fukt i väggar och golv, vilket är en källa till mögeltillväxt.

Hur Tar Man Bort Mögel i Badrummet?

Om du har upptäckt mögel i ditt badrum, är det viktigt att ta bort det snabbt och säkert. Här är några steg för att bli av med möglet:

 1. Skydda dig själv: Använd skyddsglasögon, gummihandskar och en andningsmask för att undvika att inandas mögelsporer.

 2. Ventilera området: Se till att badrummet är välventilerat genom att öppna fönstret eller använda en fläkt.

 3. Rengör med ättika: Blanda lika delar vit ättika och vatten i en sprayflaska och spraya direkt på möglet. Låt det verka i några minuter innan du skrubbar bort möglet med en borste eller svamp.

 4. Använd specialrengöringsmedel: Om möglet är svårt att ta bort kan du använda ett specialrengöringsmedel som är avsett för mögelborttagning. Följ anvisningarna på förpackningen noga.

 5. Tvätta kläder och handdukar: Tvätta alla kläder, handdukar och duschtillbehör som kan vara förorenade med mögelsporer.

Förebyggande Åtgärder mot Mögel i Badrummet:

För att förhindra att mögel återvänder eller att det uppstår i första hand, följ dessa förebyggande åtgärder:

 1. Ventilera regelbundet: Se till att badrummet är ordentligt ventilerat för att minska fuktigheten.

 2. Använd en fläkt: Om ditt badrum har ingen eller dålig ventilation, överväg att installera en fläkt för att avlägsna ånga och fukt.

 3. Torka upp fukt: Efter duschar och bad, torka upp vattenpölar och fuktiga områden med en handduk eller en skrapa.

 4. Reparera läckor: Om du upptäcker några vattenläckor, omedelbart åtgärda dem för att förhindra fuktackumulering.

 5. Använd mögelresistenta produkter: Använd mögelresistenta färger, fogmassa och ytskyddsprodukter för att minska risken för mögeltillväxt.

Mögel i badrummet är ett vanligt problem, men det kan hanteras och förebyggas med rätt åtgärder. Genom att ta bort befintligt mögel och vidta förebyggande åtgärder kan du skapa en hälsosam och fuktighetskontrollerad badrumsmiljö. På så sätt kan du njuta av ett rent och mögelfritt badrum i många år framöver.

Ättika Städtips

6 Nov 2023

Ättika Städtips - Naturlig och Effektiv Rengöring för Ditt Hem

Ättika har länge varit känt som ett mångsidigt och prisvärt rengöringsmedel som inte bara är miljövänligt, utan också mycket effektivt. Om du vill rengöra ditt hem på ett naturligt sätt och minska användningen av hårda kemikalier, är ättika ett utmärkt alternativ. Här är några praktiska ättika städtips för att hjälpa dig att hålla ditt hem rent och fräscht.

Ättika Städtips

1. Allmän Rengöring med Ättika

Ättika är utmärkt för allmän rengöring i hela ditt hem. Blanda lika delar vatten och ättika i en sprayflaska för att skapa en naturlig rengöringsspray. Använd den här blandningen för att rengöra ytor som köksbänkar, kakel, glas, speglar och badrum. Ättika bryter ner fett och smuts effektivt och lämnar ytor skinande rena.

2. Avkalka med Ättika

Om du har kalkavlagringar på kranar, duschhuvuden eller glasögon, är ättika ett utmärkt avkalkningsmedel. Blöt de kalkiga områdena i ren ättika och låt det verka i några timmar eller över natten. Sedan kan du skrubba eller skrapa bort kalken med lätthet. Detta är en naturlig och effektiv lösning för att återställa glans och funktion till dina vattenkällor.

3. Ta bort dålig lukt med Ättika

Ättika är också bra för att ta bort dålig lukt från olika delar av ditt hem. Placera en öppen skål med ättika i rum där det är oönskad lukt, som i kylskåpet, garderober eller i badrummet. Ättikan absorberar och neutraliserar dålig lukt effektivt.

4. Rengör diskmaskinen med Ättika

För att hålla din diskmaskin i gott skick och undvika dålig lukt, kan du använda ättika. Häll en kopp ättika i botten av diskmaskinen och kör en tom diskcykel. Detta hjälper till att rengöra och avlägsna fett och kalkavlagringar från maskinen.

5. Rengör tvättmaskinen med Ättika

Din tvättmaskin kan också dra nytta av ättika. Lägg till en kopp ättika i tvättmaskinen och kör en tom tvättcykel. Detta kommer att rengöra maskinen, ta bort dålig lukt och hålla den i gott skick.

6. Naturlig luftfräschare med Ättika

Om du föredrar naturliga luftfräschare, kan du enkelt göra din egen med ättika. Blanda ättika med vatten och dina favoritdofter som citron, lavendel eller pepparmynta. Spraya denna blandning i ditt hem för att rengöra luften och lämna en uppfriskande doft.

7. Avloppsrengöring med Ättika

Om ditt avlopp är igensatt eller luktar illa, kan ättika hjälpa. Häll en kopp ättika i avloppet, följt av en kopp kokande vatten. Detta kommer att lösa upp fett och matrester som kan orsaka problem.

Ättika är inte bara en kostnadseffektiv lösning för städning, det är också en miljövänlig och säker metod. Genom att använda ättika som rengöringsmedel kan du minska din påverkan på miljön och samtidigt njuta av ett rent och fräscht hem. Prova dessa ättika städtips och upplev fördelarna av en naturlig och effektiv rengöring.

Eko Städtips

6 Nov 2023

Eko Städtips - Håll ditt Hem Rent med Miljövänliga Metoder

I en tid när miljömedvetenhet är i fokus och hållbarhet är viktigt som aldrig förr, är det naturligt att också tänka på miljövänliga städtips. Att rengöra ditt hem på ett ekologiskt sätt är inte bara bra för miljön, det är också bra för din hälsa. Här är några enkla och effektiva eko städtips för att hålla ditt hem rent och grönt.

Eko Städtips

1. Använd naturliga rengöringsmedel

Ett av de mest grundläggande eko städtipsen är att byta till naturliga rengöringsmedel. Många vanliga rengöringsprodukter innehåller hårda kemikalier som kan vara skadliga för både miljön och din hälsa. Istället kan du använda enkla ingredienser som vinäger, bikarbonat och citronsaft för att skapa effektiva och miljövänliga rengöringslösningar.

2. Minska plastanvändningen

Plastförpackningar är ett stort miljöproblem. Många rengöringsprodukter kommer i plastflaskor som ofta inte återvinns korrekt. Försök att minska din användning av plast genom att köpa rengöringsprodukter i återanvändbara förpackningar eller överväga att köpa i bulk och använda återanvändbara sprayflaskor.

3. Återanvänd gamla tygtrasor

Istället för att använda engångsrengöringsdukar och pappershanddukar kan du återanvända gamla tygtrasor eller klädesplagg. Dessa kan tvättas och användas om och om igen, vilket minskar avfallet och sparar pengar.

4. Låt solen göra jobbet

En av de enklaste och mest miljövänliga sätten att rengöra dina textilier är att låta solen göra jobbet. Häng dina mattor, kuddar och andra textilier utomhus i solen. UV-strålarna hjälper till att döda bakterier och tar bort dålig lukt på ett naturligt sätt.

5. Rensa luften med växter

Växter är inte bara dekorativa, de kan också rena luften i ditt hem. En del växter, som murgröna och spindelblomma, är kända för sin förmåga att ta bort föroreningar från luften. Placera några av dessa växter i ditt hem för att förbättra inomhusluften.

6. Minska onödig konsumtion

Ett annat eko städtips är att minska onödig konsumtion. Försök att inte överbelasta ditt hem med onödiga prylar och möbler. Ju mindre saker du har, desto mindre behöver du rengöra och desto mindre miljöpåverkan orsakar du.

7. Återvinna och återanvända

När du städar, se till att du återvinner och återanvänder så mycket som möjligt. Återvinna pappersprodukter och glas, och försök att hitta nya användningsområden för saker som annars skulle kastas.

Att städa ditt hem på ett ekologiskt sätt är inte bara bra för miljön, det kan också skapa en hälsosammare och mer harmonisk hemmiljö. Genom att följa dessa eko städtips kan du minska din påverkan på planeten och samtidigt njuta av ett rent och fräscht hem. Det är en vinst-vinst-situation för både dig och vår miljö.

Bikarbonat Städtips

6 Nov 2023

Bikarbonat Städtips - Ett Mångsidigt och Naturligt Rengöringsmedel

Bikarbonat, eller natriumbikarbonat, är ett av de mest användbara och mångsidiga naturliga rengöringsmedlen som finns. Det är inte bara effektivt för att bekämpa fläckar och smuts, utan det är också skonsamt mot miljön och plånboken. I denna bloggtext kommer vi att utforska några smarta bikarbonat städtips för att hjälpa dig att hålla ditt hem rent och fräscht.

Bikarbonat Städtips

1. Rengör ugnen med bikarbonat

Att rengöra ugnen kan vara en jobbig uppgift, men bikarbonat kan göra det betydligt enklare. Blanda bikarbonat med vatten för att skapa en tjock pasta och sprid den över ugnens insida. Låt den verka över natten och skrapa sedan bort det torkade smuts och fett. Du kommer bli förvånad över hur effektivt bikarbonat är för att återställa din ugn till sitt bästa skick.

2. Ta bort dålig lukt i mattor och möbler

Om du har problem med dålig lukt i dina mattor eller möbler kan bikarbonat hjälpa till att avlägsna det. Strö ett tunt lager bikarbonat över ytan och låt det verka i några timmar eller över natten. Sedan dammsuger du bort det. Bikarbonat neutraliserar dålig lukt och lämnar dina textilier fräscha.

3. Rengör badrummet med bikarbonat

Bikarbonat är ett utmärkt rengöringsmedel för badrummet. Använd det för att rengöra badkaret, handfatet och toaletten. Skrubba med en våt svamp eller borste, och bikarbonat kommer att bryta ner smuts och kalkavlagringar effektivt.

4. Gör köksredskap gnistrande rena

Bikarbonat kan användas för att rengöra köksredskap som stekpannor och grytor. Blanda bikarbonat med lite vatten och gnugga försiktigt för att ta bort envisa fläckar och beläggningar utan att repa ytan.

5. Avloppsrengöring med bikarbonat

För att hålla avloppet fritt från stopp och obehaglig lukt, häll en kopp bikarbonat följt av en kopp ättika i avloppet. Låt det verka i några minuter och skölj med varmt vatten. Detta kommer att hjälpa till att rengöra och avloppet och hålla det fräscht.

6. Rengör smutsiga ugnstrådar

Om ugnstrådarna har blivit smutsiga och feta kan bikarbonat hjälpa till att ta bort smutsen. Blanda bikarbonat med vatten för att göra en pasta och applicera den på trådarna. Låt verka en stund och skrubba sedan försiktigt. Torka av med en ren trasa.

7. Ta bort fläckar på mattor och tyger

Bikarbonat kan också användas för att ta bort fläckar på mattor och tyger. Strö lite bikarbonat på fläcken, låt det sitta i några minuter, och borsta sedan bort det försiktigt. Detta hjälper till att absorbera och ta bort fläcken effektivt.

Sammanfattningsvis är bikarbonat ett mångsidigt och ekonomiskt rengöringsmedel som kan användas i hela ditt hem. Dess naturliga egenskaper gör det till en utmärkt miljövänlig och effektiv lösning för att bekämpa smuts och fläckar. Så nästa gång du städar, överväg att inkludera bikarbonat i dina städtips och ta del av dess imponerande rengöringskrafter.

Städtips

6 Nov 2023

Städtips - Effektiva Strategier för Ett Skinande Rent Hem

Att upprätthålla ett rent och välskött hem är något som de flesta av oss strävar efter, men ibland kan städningen kännas överväldigande. Det behöver dock inte vara så. Med rätt städtips och strategier kan du göra städningen till en smidig och effektiv uppgift. Här är några praktiska städtips för att hjälpa dig att hålla ditt hem skinande rent.

Städtips

1. Skapa ett Städschema

Ett av de mest effektiva sätten att hålla ditt hem rent är att skapa ett städschema. Börja med att lista de uppgifter som behöver göras dagligen, veckovis, månatligen och säsongsmässigt. Ett tydligt schema ger dig riktlinjer och hjälper dig att fördela städuppgifterna över tiden. Läs mer om Städschema

2. Börja Uppifrån och Arbeta Neråt

När du börjar städa ett rum, börja alltid uppifrån och arbeta neråt. Detta innebär att du först dammtorkar eller rengör tak, väggar och högre ytor innan du går vidare till golv och golvytor. Detta minskar risken för att du behöver städa samma yta två gånger.

3. Använd Rätt Redskap och Rengöringsprodukter

Att använda rätt redskap och rengöringsprodukter är nyckeln till effektiv städning. Investera i en högkvalitativ dammsugare med ett HEPA-filter för att effektivt ta bort damm och allergener. Använd även rengöringsprodukter som är lämpliga för ytan du städar, och följ anvisningarna noggrant.

4. Dela Upp Uppgifterna

Om städningen känns överväldigande, dela upp uppgifterna. Du kan till exempel fokusera på att rengöra ett rum i taget eller en specifik typ av uppgift, som att dammtorka alla ytor i hela hemmet först. Att ta små steg gör städningen mer hanterbar.

5. Låt Allt Ha sin Plats

Ett organiserat hem är lättare att städa och hålla rent. Se till att alla föremål har sina avsedda platser och att du regelbundet plockar undan. Ett organiserat hem gör också att städningen går snabbare, eftersom du inte behöver flytta runt saker för att nå ytor.

6. Involvera Hela Familjen

Städningen bör inte vara en ensam ansträngning. Engagera hela familjen i att hjälpa till med städningen. Ge varje medlem specifika uppgifter och uppmuntra alla att ta ansvar för sitt eget utrymme.

7. Belöna Dig Själv

När städningen är klar, glöm inte att belöna dig själv. Ta dig tid att njuta av ditt nystädade hem och känna dig stolt över din insats. Belöningar kan vara allt från att sätta dig ner med en god bok till att unna dig något gott att äta.

Att städa ditt hem behöver inte vara en börda. Med dessa städtips och strategier kan du göra städningen till en smidig och effektiv process. Ett rent och välskött hem skapar en trivsam och fräsch miljö som du och din familj kan njuta av varje dag.

Rengöringstips för allergikänsliga personer

6 Nov 2023

Rengöringstips för Allergikänsliga Personer - Skapa ett Hälsosamt Hemmiljö

För personer som lider av allergier är ett rent och allergenfritt hem av avgörande betydelse. Att minska exponeringen för allergener kan lindra symtom som nysningar, rinnsnuva och klåda. I denna bloggtext kommer vi att dela med oss av några användbara rengöringstips för att skapa en hälsosam hemmiljö för allergikänsliga personer.

Rengöringstips för allergikänsliga personer

1. Dammtorkning och Dammsugning

Allergener som damm och kvalster kan vara en stor utlösare för allergisymtom. För att minska dessa allergener är regelbunden dammtorkning och dammsugning avgörande. Använd dammtrasor som effektivt samlar upp dammpartiklar istället för att sprida dem i luften. Se till att din dammsugare har ett HEPA-filter, som kan fånga små allergenpartiklar.

2. Tvätta Sängkläder Regelbundet

Ditt sängområde är en plats där allergener som kvalster trivs. Tvätta sängkläder, inklusive lakan och kuddöverdrag, minst en gång i veckan i varmt vatten. Detta hjälper till att döda kvalsterna och ta bort allergenerna från din säng.

3. Använd allergivänliga Material

När du väljer städutrustning och inredning, överväg att använda allergivänliga material. Hårda golv som trä eller laminat är att föredra framför heltäckningsmattor, som kan samla på sig allergener. Välj också allergivänliga kuddar och madrasser med hypoallergena skyddsfodral.

4. Undvik Starka Rengöringsmedel

Många starka rengöringsmedel kan innehålla kemikalier som irriterar luftvägarna och förvärrar allergisymtom. Välj istället milda, allergivänliga rengöringsmedel. Du kan också göra egna rengöringslösningar med ingredienser som ättika och bikarbonat, som är skonsamma och effektiva.

5. Ventilera Ditt Hem

Att hålla ditt hem välventilerat kan hjälpa till att minska allergener. Öppna fönster regelbundet för att släppa in frisk luft och låt allergenerna fly ut. Använd också luftrenare med HEPA-filter för att ta bort partiklar från luften.

6. Håll Djurallergener Under Kontroll

Om du har husdjur och lider av djurallergier, se till att du tvättar dina husdjur regelbundet och borstar dem utanför ditt hem. Håll också djuravskiljda områden och använd allergivänliga material där dina husdjur vistas.

7. Regelbunden Städning är Nyckeln

För att upprätthålla en allergenfri hemmiljö är regelbunden städning avgörande. Följ ditt eget rengöringsschema och var noggrann med att följa de tips som vi har delat i den här bloggtexten.

Att städa för allergikänsliga personer kräver uppmärksamhet på detaljer och försiktighet med val av rengöringsprodukter. Genom att följa dessa rengöringstips kan du skapa en hälsosam hemmiljö och minska risken för allergisymtom. Ett rent och allergenfritt hem kommer att göra din vardag mer bekväm och njutbar.

Effektiv hemstädning på 30 minuter

6 Nov 2023

Effektiv Hemstädning på 30 Minuter - Tidsbesparande Tips för Ett Rent Hem

Att hålla ett rent hem är viktigt, men ibland kan tiden vara en bristvara. Många av oss har fullspäckade scheman och undrar hur vi ska hinna med städningen. Lyckligtvis finns det sätt att effektivisera städprocessen och få ett rent hem på bara 30 minuter. Läs vidare för några användbara tips.

Effektiv hemstädning på 30 minuter

1. Skapa en Checklista

Innan du börjar din 30-minuters städning, skapa en checklista över de uppgifter du vill utföra. Begränsa dig till de mest nödvändiga uppgifterna som dammtorkning, dammsugning, köksrengöring och badrum. Att ha en lista gör att du kan fokusera på uppgifterna istället för att tveka över vad du ska göra härnäst.

2. Samla Allt Material Du Behöver

För att spara tid är det viktigt att ha allt städmaterial redo innan du börjar. Se till att du har dammsugaren, dammtrasor, rengöringsmedel, mopp och andra städredskap nära till hands. Detta eliminerar avbrott i städprocessen.

3. Tidsbegränsad Fokus

När du startar städningen, sätt en timer på 30 minuter. Att ha en tidsbegränsad fokus kommer att hjälpa dig att arbeta snabbt och effektivt. Koncentrera dig på varje uppgift i 5-10 minuter innan du går vidare till nästa. Exempelvis, dammtorka i vardagsrummet i 10 minuter, och sedan dammsuga i 10 minuter.

4. Multitasking

Under din snabba städning, leta efter möjligheter att multitaska. Till exempel, när du låter rengöringsmedel verka i badrummet, dammtorka ytor i köket eller byt lakan i sovrummet. Att kombinera uppgifter kan spara värdefull tid.

5. Prioritera Synliga Ytor

I en tidsbegränsad städning är det bäst att prioritera synliga ytor. Fokusera på områden som gäster oftast ser, som vardagsrummet, köket och badrummet. Det ger ditt hem ett upplyftande intryck och gör att du känner dig mer nöjd med städningen.

6. Eliminera Störande Element

Under din 30-minuters städning är det viktigt att inte bli distraherad. Stäng av mobiltelefonen, sätt på musik som inspirerar dig och undvik att fastna i att organisera eller plocka upp. Håll dig till uppgifterna på din lista.

7. Avsluta med en Snabb Översyn

När timern ringer och de 30 minuterna är över, avsluta städningen. Gå igenom ditt hem och se om det finns något du har missat. Korrigera eventuella brister snabbt, och slutför din städning med en snabb översyn.

Att städa ditt hem på 30 minuter kan vara en effektiv lösning när du har ont om tid. Genom att följa dessa tips och ha en strukturerad strategi kan du snabbt få ett rent och fräscht hem utan att offra mycket tid från ditt upptagna schema. Gör det till en regelbunden vana, och du kommer att njuta av ett renare och mer organiserat hem med minimal ansträngning.

Så Organiserar du Ditt Städschema

6 Nov 2023

Så Organiserar du Ditt Städschema - Tips för ett Rent och Organiserat Hem

Att ha ett välfungerande städschema är nyckeln till att hålla ditt hem rent och organiserat, samtidigt som det minskar stress och överväldigande städåtaganden. I denna bloggtext kommer vi att gå igenom några användbara tips för att skapa och effektivt följa ditt städschema.

Så Organiserar du Ditt Städschema

1. Analysera Dina Städbehov

Innan du skapar ditt städschema är det viktigt att förstå dina specifika städbehov. Det kan inkludera allt från daglig upprydning till mer sällsynta uppgifter som fönsterputsning och gardinbyte. Ta en noggrann titt på ditt hem och bestäm vilka områden som behöver mest uppmärksamhet och hur ofta de bör rengöras.

2. Prioritera Uppgifterna

När du har identifierat dina städbehov är det dags att prioritera uppgifterna. Dela in dem i kategorier som daglig, veckovis, månatlig och säsongsbetonad städning. Detta hjälper dig att hålla översikt över vad som måste göras och när.

3. Skapa ett Realistiskt Schema

Det är viktigt att vara realistisk när du skapar ditt städschema. Överbelasta inte dig själv med för många uppgifter samma dag. Fördela dem över veckan eller månaden så att du har tillräckligt med tid att utföra dem noggrant. Ett realistiskt schema är mer hållbart i det långa loppet.

4. Använd Digitala Verktyg eller Kalender

För att hålla ditt städschema organiserat och lättillgängligt kan du använda digitala verktyg eller en kalender. Detta gör det enklare att ställa in påminnelser och följa ditt schema. Du kan också använda färgkoder för att särskilja olika städuppgifter och deras frekvens.

5. Följ Ditt Schema Konsekvent

Det viktigaste med ett städschema är att följa det konsekvent. Se till att du följer de tider och dagar som du har satt för dina städuppgifter. Ju mer konsekvent du är, desto mindre stress kommer du att uppleva och desto renare kommer ditt hem att vara.

6. Justera efter Behov

Det är viktigt att vara flexibel med ditt städschema. Livet kan vara oförutsägbart, och det kan finnas dagar när du inte kan följa ditt schema. Det är helt okej. Du kan alltid justera och komma tillbaka till ditt schema när det är möjligt.

7. Belöna Dig Själv

När du har följt ditt städschema och fått ditt hem att gnistra, glöm inte att belöna dig själv. Belöningar kan vara små saker som en god kopp te eller en stunds avkoppling i ditt nyrengjorda utrymme. Det kan ge dig motivation att fortsätta följa ditt schema.

Sammanfattningsvis är ett välorganiserat städschema en nyckel till att upprätthålla ett rent och organiserat hem. Genom att analysera dina behov, prioritera uppgifterna och vara konsekvent kan du skapa en effektiv städrutin som passar ditt liv. Med tiden kommer detta att göra städningen till en mindre börda och mer av en vana som bidrar till ditt välbefinnande.

Grundläggande städtips för nybörjare

6 Nov 2023

Grundläggande städtips för nybörjare: Skapa ett Rent och Organiserat Hem

Att ta hand om ditt hem och hålla det rent är en viktig del av att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Om du är nybörjare inom städning och känner dig överväldigad av uppgiften, oroa dig inte. I den här bloggtexten kommer vi att ge dig några grundläggande städtips som hjälper dig att komma igång och behålla ditt hem skinande rent.

Grundläggande städtips för nybörjare

1. Skapa en Städplan

Innan du börjar rengöra ditt hem, är det en bra idé att skapa en städplan. Lista de områden och uppgifter du vill ta itu med och fördela dem över tid. Detta hjälper dig att undvika att känna dig överväldigad och göra städningen mer hanterbar.

2. Samla ditt Städmaterial

För att göra städningen smidigare, se till att du har rätt städmaterial till hands. Du kommer behöva sopborstar, trasor, rengöringsmedel, dammsugare och mopp, så se till att du är väl förberedd innan du börjar städa.

3. Plocka upp och Organisera

Innan du börjar rengöra, ta några minuter att plocka upp och organisera. Detta innebär att du bör ta bort saker som ligger på golvet eller på ytor såsom bord och hyllor. Det kommer att göra städningen mycket enklare.

4. Dammtorka och Dammsug

En viktig del av städningen är att ta bort damm och smuts. Använd en dammtrasa eller dammtrasa och dammsug ditt hem noggrant. Glöm inte att nå de svåråtkomliga ställena som bakom möbler och i hörn.

5. Rengör Ytor och Kök

Rengör ytor, inklusive köksbänkar, skåp och apparater. Använd lämpliga rengöringsmedel för att ta bort fläckar och bakterier. Se till att du följer anvisningarna på rengöringsprodukten.

6. Diska och Rensa Badrummet

Ditt badrum är en plats som kräver särskild uppmärksamhet. Diska badrummet, inklusive toalett, handfat och dusch eller badkar. Använd desinficerande rengöringsmedel för att säkerställa att du tar bort eventuella skadliga bakterier.

7. Tvätta Sängkläder och Handdukar

Regelbunden tvätt av sängkläder och handdukar är viktigt för att hålla ditt hem rent och fräscht. Tvätta dem en gång i veckan eller enligt behov.

8. Slutför Städningen med Golvmoppen

Avsluta städningen genom att moppa golvet. Använd en ren mopp och lämpligt rengöringsmedel för ditt golvmaterial. Se till att golvet är torrt innan du går på det för att undvika olyckor.

9. Skapa en Daglig Vana

För att hålla ditt hem rent och organiserat är det viktigt att skapa en daglig vana. Ta några minuter varje dag för att plocka undan och rengöra små områden i hemmet. Detta kommer att göra städningen mycket mindre tidskrävande i det långa loppet.

10. Belöna Dig Själv

Efter att du har avslutat städningen, belöna dig själv för ditt hårda arbete. Ett rent hem är en fröjd att bo i och kan bidra till din övergripande välbefinnande.

Sammanfattningsvis är städning inte bara en uppgift utan en färdighet som kan utvecklas med tiden. Med dessa grundläggande städtips för nybörjare kommer du att kunna skapa ett rent, organiserat och trivsamt hem. Lycka till med din städning!

Tvätta Fönster

23 Sep 2023

Varför är det Viktigt att Regelbundet Tvätta Fönster?

Fönster är en viktig del av våra hem och kontor. De ger oss en möjlighet att njuta av naturligt ljus och den vackra utsikten utanför. Men för att behålla den klarheten och glansen som fönstren ger, är det viktigt att regelbundet tvätta dem. I den här bloggtexten kommer vi att diskutera varför det är så viktigt att hålla dina fönster rena och hur Novari kan hjälpa dig med detta.

Fönster kan enkelt bli smutsiga på grund av damm, pollen, smuts, och andra föroreningar som finns i luften. Dessa smutsiga fönster kan försämra inte bara utseendet på ditt hem eller kontor utan även påverka din hälsa och ditt välbefinnande.

Tvätta Fönster

De Fördelar av Professionell Fönstertvätt

Att tvätta fönster kan vara en tidskrävande och utmanande uppgift, särskilt om du har många fönster eller om de är svåra att nå. Det är här Novari kommer in i bilden som din pålitliga partner för professionell fönstertvätt. Här är några av de fördelar du får när du anlitar oss:

 1. Kristallklara Fönster: Vårt team av experter har rätt utrustning och kunskap för att lämna dina fönster fläckfria och kristallklara. Du kommer att förvånas över skillnaden det gör för utseendet på ditt hem eller kontor.

 2. Tidsbesparing: Istället för att lägga timmar på att tvätta fönster kan du använda din tid på annat sätt. Novari tar hand om hela processen, inklusive förberedelse och städning efteråt.

 3. Säkerhet: Många fönster är svåra att nå och kan vara farliga att försöka rengöra själv. Vårt team är utbildat i säker fönstertvätt och har rätt utrustning för att göra det på ett tryggt sätt.

 4. Förlängd Livslängd: Reguljär fönstertvätt kan förlänga livslängden på dina fönster genom att förhindra att smuts och föroreningar bygger upp sig och orsakar skador.

Anlita Oss för Professionell Fönstertvätt

Nu när du förstår vikten av att tvätta fönster regelbundet och fördelarna med att anlita professionell hjälp, är det dags att ta det nästa steget och kontakta Novari. Vi är experter på fönstertvätt och vi kan göra din tillvaro både vackrare och enklare.

När du anlitar oss får du inte bara rena och klara fönster utan även en smidig och bekymmersfri upplevelse. Vi anpassar vår tjänst efter dina behov och ger dig ett prisförslag som passar din budget. Vi är stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Slutligen, vi är din pålitliga partner för fönstertvätt i Uppsala. Oavsett om du behöver hjälp med fönstertvätt i ditt hem, kontor, eller kommersiella fastighet, är Novari här för att göra jobbet. Så varför slösa tid och energi på att tvätta fönster själv när du kan anlita proffsen? Kontakta oss idag och upplev skillnaden som Novari kan göra för dina fönster och ditt hem. Ge dina fönster den kärlek och omsorg de förtjänar och låt oss ta hand om resten.

Få bort lukt i kylskåp

21 Sep 2023

Få bort lukt i kylskåp: Enkla tips för fräschare matvaror!

Kylskåpet är hjärtat i ditt kök, och det är där du förvarar dina färskvaror och måltider. Men ibland kan kylskåpet drabbas av oönskade lukter som sprider sig till dina matvaror. I den här bloggtexten kommer vi att utforska några enkla och effektiva sätt att få bort lukt i kylskåpet, så att du kan njuta av fräschare och mer aptitliga måltider.

Varför uppstår lukt i kylskåpet och varför är det viktigt att ta itu med det?

Innan vi går vidare till våra tips för att få bort lukt i kylskåpet, låt oss förstå varför dessa oönskade lukter uppstår och varför det är viktigt att hantera dem snabbt och effektivt. Oavsett om du är i Uppsala eller någon annanstans, är detta en viktig del av att hålla ditt kök och dina matvaror i toppskick.

Anlita vårt städföretag i Uppsala för att få en fräschare kylskåp och kök!

Att hantera lukt i kylskåpet kan vara enkelt, men ibland krävs det professionell hjälp för att uppnå bästa resultat. Låt oss berätta varför du bör överväga att anlita vårt städföretag i Uppsala för att säkerställa att ditt kylskåp och ditt kök förblir fräscht och hälsosamt.

Få bort lukt i kylskåp


Få bort lukt i kylskåp: Enkla tips för fräschare matvaror!

Ditt kylskåp är en oumbärlig del av ditt kök. Det är platsen där du förvarar färskvaror, rester och många andra livsmedel som hjälper dig att förbereda hälsosamma och läckra måltider. Men vad händer när kylskåpet börjar avge en obehaglig lukt? Det kan påverka kvaliteten på dina matvaror och ditt köks miljö. I den här bloggtexten kommer vi att dela med oss av några enkla och effektiva tips för att få bort lukt i kylskåpet och hålla det fräscht.

Varför uppstår lukt i kylskåpet och varför är det viktigt att ta itu med det?

Först och främst är det viktigt att förstå varför lukt kan uppstå i kylskåpet. Det kan bero på flera faktorer, inklusive följande:

 1. Gamla livsmedel: Matvaror som har passerat sitt bäst före-datum eller har blivit gamla kan avge en obehaglig lukt. Dessa livsmedel bör kastas omedelbart för att förhindra att lukt sprids i kylskåpet.

 2. Läckande förpackningar: Ibland kan matvaror läcka eller öppnas och sprida sin lukt till andra livsmedel i kylskåpet.

 3. Otillräcklig rengöring: Om du inte rengör ditt kylskåp regelbundet kan spill, droppar och rester ackumuleras och ge upphov till lukt.

 4. Lukt från kylskåpets insida: Kylskåp kan absorbera lukt från de livsmedel som förvaras där. Till exempel kan en bit lök eller vitlök i kylskåpet ge upphov till en stark lukt.

Det är viktigt att ta itu med lukt i kylskåpet av flera skäl:

 • Matkvalitet: En obehaglig lukt kan påverka smaken och kvaliteten på de livsmedel du förvarar i kylskåpet.

 • Hälsa: En dåligt luktande kylskåp kan indikera förekomst av mögel eller bakterier, vilket kan vara skadligt för din hälsa.

 • Komfort: Ingen vill öppna kylskåpsdörren och mötas av en obehaglig lukt varje gång de är hungriga eller vill laga mat.

Anlita vårt städföretag i Uppsala för att få en fräschare kylskåp och kök!

Att ta hand om lukt i kylskåpet är viktigt för att hålla ditt kök rent, hälsosamt och trevligt att vistas i. Ibland kan dock problemet vara mer utmanande än vad enkla hushållstips kan lösa. Det är här vi kommer in i bilden.

Vårt städföretag i Uppsala har års erfarenhet av att städa och vårda kök och kylskåp. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita oss för att få en fräschare kylskåp och kök:

 1. Professionell kompetens: Våra erfarna städexperter har kunskapen och verktygen för att effektivt rengöra och avlägsna lukt från ditt kylskåp.

 2. Säkra rengöringsprodukter: Vi använder miljövänliga och säkra rengöringsprodukter som inte bara tar bort lukt utan också säkerställer att ditt kök förblir hälsosamt.

 3. Tidsbesparing: Istället för att slösa tid och energi på att försöka lösa problemet själv kan du överlåta uppgiften till vårt erfarna team och använda din tid till annat.

 4. Hållbarhet: Vi hjälper dig inte bara att få bort lukt i kylskåpet utan ger också råd om hur du kan förebygga framtida problem och behålla ett fräscht kök.

Så om du vill ha ett kylskåp och ett kök som alltid är redo för att laga och förvara mat i Uppsala, kontakta vårt städföretag. Vi är redo att hjälpa dig att få bort lukt i kylskåpet och säkerställa att ditt kök förblir en hälsosam och trevlig plats att vara i. Gör det enkla steget mot en fräschare köksmiljö genom att anlita oss idag!

Ta bort kalk på kakel

21 Sep 2023

Ta bort kalk på kakel: Novari gör det enkelt för dig!

Är ditt vackra kakel täckt av envisa kalkavlagringar som verkar omöjliga att ta bort? Oroa dig inte! Novari är här för att göra det enkelt för dig att återfå ditt kakels forna glans. I den här bloggtexten kommer vi att utforska de vanligaste metoderna för att ta bort kalk på kakel och varför Novari är ditt bästa val när det kommer till professionell kakelrengöring.

Kalkavlagringar på kakel: Hur skadar de ditt hem?

Innan vi går vidare till att diskutera de bästa sätten att ta bort kalk på kakel, låt oss först förstå varför det är så viktigt att göra det. Kalkavlagringar kan orsaka mer skada än du kanske tror, inte bara estetiskt utan även strukturellt. Låt oss utforska de potentiella problem som kalkavlagringar kan skapa i ditt hem och varför det är viktigt att ta hand om dem så snart som möjligt.

Anlita Novari för att säkert och effektivt ta bort kalk på kakel

När det kommer till att ta bort kalk på kakel finns det ett antal olika metoder och produkter tillgängliga på marknaden. Men att försöka göra det själv kan vara tidskrävande och riskfyllt. Det är här Novari kommer in i bilden. Låt oss ta reda på varför du bör anlita våra professionella tjänster för att ta bort kalkavlagringar från ditt kakel och återfå dess naturliga skönhet.

Ta bort kalk på kakel


Ta bort kalk på kakel: Novari gör det enkelt för dig!

Är ditt kakel täckt av envisa kalkavlagringar? Du är inte ensam. Många hemägare kämpar med detta irriterande problem, och det kan vara knepigt att hitta den perfekta lösningen. Men oroa dig inte, Novari är här för att hjälpa dig att göra kakelrengöring till en enkel och smidig process. Låt oss utforska några av de vanligaste metoderna för att ta bort kalk på kakel och varför Novari är det ultimata valet för att få ditt kakel att skinna igen.

Varför uppstår kalkavlagringar på kakel?

Innan vi dyker djupare in i hur man tar bort kalk på kakel, låt oss förstå varför dessa irriterande fläckar uppstår. Kalkavlagringar bildas när kalkhaltigt vatten avdunstar på ytor som kakel. När vattnet avdunstar lämnar det mineralavlagringar bakom sig, vilket resulterar i de vita fläckarna vi ser. Om du bor i områden med hårt vatten är risken för kalkavlagringar ännu högre.

Varför är det viktigt att ta bort kalkavlagringar från kakel?

Kalkavlagringar kan verka som ett rent kosmetiskt problem, men de kan faktiskt orsaka betydande skador på ditt kakel och dess omgivande ytor om de inte behandlas i tid. Här är några av de potentiella problemen som kalkavlagringar kan skapa:

 1. Förstörelse av kakelytan: Kalkavlagringar kan repa och försvaga kakelytan över tid. Detta kan göra ditt kakel mer mottagligt för fler fläckar och skador.

 2. Nedsatt vattenflöde: I badrummet kan kalkavlagringar även blockera vattenkranar och duschar, vilket resulterar i nedsatt vattenflöde och mindre effektivitet.

 3. Mögel- och mögelbildning: Kalkavlagringar skapar en porös yta som är idealisk för mögel- och mögelbildning. Detta kan leda till hälsoproblem och kräver ännu mer arbete för att rengöra.

 4. Estetisk nedgång: Slutligen, och kanske mest uppenbart, är de estetiska effekterna av kalkavlagringar. De kan göra ditt kakel ser smutsigt och dåligt underhållet ut, vilket kan påverka hela utseendet på ditt rum.

Nu när vi har förstått varför det är viktigt att ta bort kalkavlagringar från kakel, låt oss utforska några vanliga metoder för att göra det själv och varför det inte alltid är det bästa alternativet.

DIY-metoder för att ta bort kalk på kakel

Det finns flera hemmafix som människor brukar försöka när det gäller att ta bort kalkavlagringar från kakel. Här är några av de vanligaste:

 1. Ättika och vatten: En blandning av ättika och vatten anses ofta vara en effektiv hemgjord lösning för att ta bort kalkavlagringar. Du kan blanda lika delar ättika och vatten, applicera blandningen på kalkavlagringarna och låta den sitta i några minuter innan du skrubbar med en borste. Detta kan fungera för lätta avlagringar, men det kan vara ineffektivt för svårare fläckar.

 2. Citronsaft: Citronsaft är också en populär naturlig rengöringslösning. Du kan applicera citronsaft på kalkavlagringarna och låta det sitta i några minuter innan du skrubbar med en borste. Citronsaftens naturliga surhet kan bryta ner kalkavlagringarna, men det kan kräva mycket ansträngning för att ta bort svåra fläckar.

 3. Handelsprodukter: Det finns också många handelsprodukter på marknaden som är utformade för att ta bort kalkavlagringar. Dessa produkter kan vara effektiva, men de innehåller ofta starka kemikalier som kan vara skadliga för dig och ditt kakel om de inte används korrekt.

Medan dessa DIY-metoder kan fungera för mindre kalkavlagringar, kan de vara otillräckliga för mer allvarliga problem. Dessutom kan de vara tidskrävande och kräva upprepade försök. Om du vill ha en snabb, säker och effektiv lösning är det bäst att överväga att anlita professionella som Novari.

Anlita Novari för att säkert och effektivt ta bort kalk på kakel

Novari är din pålitliga partner när det gäller att ta bort kalkavlagringar från kakel. Vi har års erfarenhet av att rengöra och återställa kakel i olika miljöer, från hem till kommersiella fastigheter. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita oss:

 1. Professionell expertis: Våra specialister har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att effektivt ta bort kalkavlagringar från kakel utan att skada ytan.

 2. Säkra metoder: Vi använder endast säkra och miljövänliga rengöringsprodukter och tekniker för att säkerställa att ditt kakel förblir i bästa skick.

 3. Tidsbesparing: Istället för att slösa tid och energi på att försöka ta bort kalkavlagringar själv kan du överlåta uppgiften till oss och använda din tid till mer meningsfulla aktiviteter.

 4. Resultat som varar: Vi garanterar att du kommer att vara nöjd med resultaten av vårt arbete. Ditt kakel kommer att se ut som nytt igen och vara skyddat mot framtida kalkavlagringar.

 5. Kostnadseffektivt: Att anlita Novari är ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med att köpa dyra rengöringsprodukter och riskera skador på ditt kakel.

Så om du vill ta bort kalkavlagringar från kakel på ett säkert och effektivt sätt, tveka inte att kontakta Novari. Vi är redo att hjälpa dig att återfå ditt kakels naturliga skönhet och säkerställa att det förblir i bästa skick under lång tid framöver. Ta det enkla steget mot ett vackert och välskött kakel genom att anlita Novari idag!

Boka din Flyttstädning i Uppsala

20 Apr 2023

Boka din Flyttstädning i Uppsala - Spara tid och stress med Levido!

Flyttstädning kan vara en av de mest stressiga och tidskrävande uppgifterna när man flyttar. Att ta hand om allt packande, sortera och organisera i kombination med att göra en grundlig rengöring av hela bostaden kan vara överväldigande för många. Men det är en viktig uppgift som måste slutföras för att du ska kunna få tillbaka din deposition. Det är här Levido kommer in i bilden - att erbjuda professionell flyttstädning i Uppsala och ta bort all stress och oro från dina axlar.

Levido är en välrenommerad städfirma som erbjuder en rad städtjänster för både företag och privatpersoner i Uppsala och dess omgivningar. Vi har en stark kundfokuserad inställning och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på våra tjänster. Vår flyttstädning i Uppsala är inget undantag. Våra välutbildade städare har lång erfarenhet av att hantera alla aspekter av flyttstädning och de använder bara miljövänliga rengöringsmedel och utrustning för att utföra arbetet.

Varför boka flyttstädning med Levido?

En av de största fördelarna med att anlita Levido för din flyttstädning i Uppsala är tidsbesparingen. Vi förstår att du har mycket att göra under en flytt, så varför inte överlåta rengöringen till proffsen? Vårt team av städare kommer att arbeta effektivt och snabbt för att få jobbet gjort till högsta standard och så att du kan fokusera på att packa och organisera dina saker.

En annan fördel är att vi tar hand om allt från början till slut. Vi tar med oss allt material och utrustning som krävs för att göra din flyttstädning i Uppsala så smidig och enkel som möjligt. Du behöver inte oroa dig för att köpa några rengöringsprodukter eller för att göra några arrangemang - vi tar hand om allt.

Vårt team av städare är utbildade för att möta de högsta städstandarderna och de har erfarenhet av att hantera alla typer av rengöringsutmaningar. Vi är stolta över att vara en av de mest tillförlitliga och pålitliga flyttstädningsföretagen i Uppsala. Våra kunder har förtroende för oss och vi strävar alltid efter att leverera en kvalitetstjänst till konkurrenskraftiga priser.

Hur bokar jag flyttstädning med Levido?

Att boka flyttstädning med Levido är enkelt och smidigt. Du kan boka din städning online genom att besöka vår hemsida eller genom att ringa till oss direkt. Vi kommer att ge dig en kostnadsfri offert för dina behov och för att ge dig en uppfattning om vad vår tjänst innebär. Vi kan också ge dig råd och rekommendationer för vilken typ av städning som kan passa dina behov och önskemål.

När du bokar din flyttstädning med oss ​​säkerställer vi att det passar in i ditt schema och vi kommer att bekräfta datum och tid med dig. Vårt team av städare kommer att dyka upp på utsatt tid med allt som behövs för att utföra arbetet. Vi arbetar med största noggrannhet och effektivitet för att se till att ditt hem eller kontor lämnas skinande rent.

Sammanfattningsvis, att boka din flyttstädning i Uppsala med Levido är ett smart beslut. Vi erbjuder högkvalitativ städning, konkurrenskraftiga priser, och en bekväm och enkel bokningsprocess. Med Levido kan du koppla av och känna dig trygg i att din flyttstädning i Uppsala är i goda händer. Så varför vänta? Boka din flyttstädning med oss idag och låt oss ta hand om allt åt dig.

Flyttstädning i Uppsala

Levido öppnar äntligen i Uppsala

1 Dec 2022

 Levidos invigningskampanjer

Äntligen så öppnar Levido sina dörrar för en pålitlig och billig Flyttstädning. Alla i Uppsala kan boka vår städning direkt via vår hemsida eller ringa oss alla dagar 8-18. Gör som grannarna och anlita oss också.

Bäst tid att boka

Tiderna är svårast att få i slutet av månaden. Därför är det bättre att passa på så tidigt som möjligt så man hinner få sina tid. Förutom allt detta vi nämnt så ger vi även 14 dagars garanti till alla samt gratis fönsterputs just nu.

← Äldre inläggFacebook

foretagsbloggar.nu

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.