×

Blogg

Flyttstädningsblogg Uppsala

Nedan kan ni följa med oss för nyheter om flyttstäd där vi ger tips och tricks.

 

RSS

Tvätta Fönster

23 Sep 2023

Varför är det Viktigt att Regelbundet Tvätta Fönster?

Fönster är en viktig del av våra hem och kontor. De ger oss en möjlighet att njuta av naturligt ljus och den vackra utsikten utanför. Men för att behålla den klarheten och glansen som fönstren ger, är det viktigt att regelbundet tvätta dem. I den här bloggtexten kommer vi att diskutera varför det är så viktigt att hålla dina fönster rena och hur Novari kan hjälpa dig med detta.

Fönster kan enkelt bli smutsiga på grund av damm, pollen, smuts, och andra föroreningar som finns i luften. Dessa smutsiga fönster kan försämra inte bara utseendet på ditt hem eller kontor utan även påverka din hälsa och ditt välbefinnande.

De Fördelar av Professionell Fönstertvätt

Att tvätta fönster kan vara en tidskrävande och utmanande uppgift, särskilt om du har många fönster eller om de är svåra att nå. Det är här Novari kommer in i bilden som din pålitliga partner för professionell fönstertvätt. Här är några av de fördelar du får när du anlitar oss:

 1. Kristallklara Fönster: Vårt team av experter har rätt utrustning och kunskap för att lämna dina fönster fläckfria och kristallklara. Du kommer att förvånas över skillnaden det gör för utseendet på ditt hem eller kontor.

 2. Tidsbesparing: Istället för att lägga timmar på att tvätta fönster kan du använda din tid på annat sätt. Novari tar hand om hela processen, inklusive förberedelse och städning efteråt.

 3. Säkerhet: Många fönster är svåra att nå och kan vara farliga att försöka rengöra själv. Vårt team är utbildat i säker fönstertvätt och har rätt utrustning för att göra det på ett tryggt sätt.

 4. Förlängd Livslängd: Reguljär fönstertvätt kan förlänga livslängden på dina fönster genom att förhindra att smuts och föroreningar bygger upp sig och orsakar skador.

Anlita Novari för Professionell Fönstertvätt

Nu när du förstår vikten av att tvätta fönster regelbundet och fördelarna med att anlita professionell hjälp, är det dags att ta det nästa steget och kontakta Novari. Vi är experter på fönstertvätt och vi kan göra din tillvaro både vackrare och enklare.

När du anlitar oss får du inte bara rena och klara fönster utan även en smidig och bekymmersfri upplevelse. Vi anpassar vår tjänst efter dina behov och ger dig ett prisförslag som passar din budget. Vi är stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Slutligen, vi är din pålitliga partner för fönstertvätt i Uppsala. Oavsett om du behöver hjälp med fönstertvätt i ditt hem, kontor, eller kommersiella fastighet, är Novari här för att göra jobbet. Så varför slösa tid och energi på att tvätta fönster själv när du kan anlita proffsen? Kontakta oss idag och upplev skillnaden som Novari kan göra för dina fönster och ditt hem. Ge dina fönster den kärlek och omsorg de förtjänar och låt oss ta hand om resten.

Få bort lukt i kylskåp

21 Sep 2023

Få bort lukt i kylskåp: Enkla tips för fräschare matvaror!

Kylskåpet är hjärtat i ditt kök, och det är där du förvarar dina färskvaror och måltider. Men ibland kan kylskåpet drabbas av oönskade lukter som sprider sig till dina matvaror. I den här bloggtexten kommer vi att utforska några enkla och effektiva sätt att få bort lukt i kylskåpet, så att du kan njuta av fräschare och mer aptitliga måltider.

Varför uppstår lukt i kylskåpet och varför är det viktigt att ta itu med det?

Innan vi går vidare till våra tips för att få bort lukt i kylskåpet, låt oss förstå varför dessa oönskade lukter uppstår och varför det är viktigt att hantera dem snabbt och effektivt. Oavsett om du är i Uppsala eller någon annanstans, är detta en viktig del av att hålla ditt kök och dina matvaror i toppskick.

Anlita vårt städföretag i Uppsala för att få en fräschare kylskåp och kök!

Att hantera lukt i kylskåpet kan vara enkelt, men ibland krävs det professionell hjälp för att uppnå bästa resultat. Låt oss berätta varför du bör överväga att anlita vårt städföretag i Uppsala för att säkerställa att ditt kylskåp och ditt kök förblir fräscht och hälsosamt.

Få bort lukt i kylskåp


Få bort lukt i kylskåp: Enkla tips för fräschare matvaror!

Ditt kylskåp är en oumbärlig del av ditt kök. Det är platsen där du förvarar färskvaror, rester och många andra livsmedel som hjälper dig att förbereda hälsosamma och läckra måltider. Men vad händer när kylskåpet börjar avge en obehaglig lukt? Det kan påverka kvaliteten på dina matvaror och ditt köks miljö. I den här bloggtexten kommer vi att dela med oss av några enkla och effektiva tips för att få bort lukt i kylskåpet och hålla det fräscht.

Varför uppstår lukt i kylskåpet och varför är det viktigt att ta itu med det?

Först och främst är det viktigt att förstå varför lukt kan uppstå i kylskåpet. Det kan bero på flera faktorer, inklusive följande:

 1. Gamla livsmedel: Matvaror som har passerat sitt bäst före-datum eller har blivit gamla kan avge en obehaglig lukt. Dessa livsmedel bör kastas omedelbart för att förhindra att lukt sprids i kylskåpet.

 2. Läckande förpackningar: Ibland kan matvaror läcka eller öppnas och sprida sin lukt till andra livsmedel i kylskåpet.

 3. Otillräcklig rengöring: Om du inte rengör ditt kylskåp regelbundet kan spill, droppar och rester ackumuleras och ge upphov till lukt.

 4. Lukt från kylskåpets insida: Kylskåp kan absorbera lukt från de livsmedel som förvaras där. Till exempel kan en bit lök eller vitlök i kylskåpet ge upphov till en stark lukt.

Det är viktigt att ta itu med lukt i kylskåpet av flera skäl:

 • Matkvalitet: En obehaglig lukt kan påverka smaken och kvaliteten på de livsmedel du förvarar i kylskåpet.

 • Hälsa: En dåligt luktande kylskåp kan indikera förekomst av mögel eller bakterier, vilket kan vara skadligt för din hälsa.

 • Komfort: Ingen vill öppna kylskåpsdörren och mötas av en obehaglig lukt varje gång de är hungriga eller vill laga mat.

Anlita vårt städföretag i Uppsala för att få en fräschare kylskåp och kök!

Att ta hand om lukt i kylskåpet är viktigt för att hålla ditt kök rent, hälsosamt och trevligt att vistas i. Ibland kan dock problemet vara mer utmanande än vad enkla hushållstips kan lösa. Det är här vi kommer in i bilden.

Vårt städföretag i Uppsala har års erfarenhet av att städa och vårda kök och kylskåp. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita oss för att få en fräschare kylskåp och kök:

 1. Professionell kompetens: Våra erfarna städexperter har kunskapen och verktygen för att effektivt rengöra och avlägsna lukt från ditt kylskåp.

 2. Säkra rengöringsprodukter: Vi använder miljövänliga och säkra rengöringsprodukter som inte bara tar bort lukt utan också säkerställer att ditt kök förblir hälsosamt.

 3. Tidsbesparing: Istället för att slösa tid och energi på att försöka lösa problemet själv kan du överlåta uppgiften till vårt erfarna team och använda din tid till annat.

 4. Hållbarhet: Vi hjälper dig inte bara att få bort lukt i kylskåpet utan ger också råd om hur du kan förebygga framtida problem och behålla ett fräscht kök.

Så om du vill ha ett kylskåp och ett kök som alltid är redo för att laga och förvara mat i Uppsala, kontakta vårt städföretag. Vi är redo att hjälpa dig att få bort lukt i kylskåpet och säkerställa att ditt kök förblir en hälsosam och trevlig plats att vara i. Gör det enkla steget mot en fräschare köksmiljö genom att anlita oss idag!

Ta bort kalk på kakel

21 Sep 2023

Ta bort kalk på kakel: Novari gör det enkelt för dig!

Är ditt vackra kakel täckt av envisa kalkavlagringar som verkar omöjliga att ta bort? Oroa dig inte! Novari är här för att göra det enkelt för dig att återfå ditt kakels forna glans. I den här bloggtexten kommer vi att utforska de vanligaste metoderna för att ta bort kalk på kakel och varför Novari är ditt bästa val när det kommer till professionell kakelrengöring.

Kalkavlagringar på kakel: Hur skadar de ditt hem?

Innan vi går vidare till att diskutera de bästa sätten att ta bort kalk på kakel, låt oss först förstå varför det är så viktigt att göra det. Kalkavlagringar kan orsaka mer skada än du kanske tror, inte bara estetiskt utan även strukturellt. Låt oss utforska de potentiella problem som kalkavlagringar kan skapa i ditt hem och varför det är viktigt att ta hand om dem så snart som möjligt.

Anlita Novari för att säkert och effektivt ta bort kalk på kakel

När det kommer till att ta bort kalk på kakel finns det ett antal olika metoder och produkter tillgängliga på marknaden. Men att försöka göra det själv kan vara tidskrävande och riskfyllt. Det är här Novari kommer in i bilden. Låt oss ta reda på varför du bör anlita våra professionella tjänster för att ta bort kalkavlagringar från ditt kakel och återfå dess naturliga skönhet.

Ta bort kalk på kakel


Ta bort kalk på kakel: Novari gör det enkelt för dig!

Är ditt kakel täckt av envisa kalkavlagringar? Du är inte ensam. Många hemägare kämpar med detta irriterande problem, och det kan vara knepigt att hitta den perfekta lösningen. Men oroa dig inte, Novari är här för att hjälpa dig att göra kakelrengöring till en enkel och smidig process. Låt oss utforska några av de vanligaste metoderna för att ta bort kalk på kakel och varför Novari är det ultimata valet för att få ditt kakel att skinna igen.

Varför uppstår kalkavlagringar på kakel?

Innan vi dyker djupare in i hur man tar bort kalk på kakel, låt oss förstå varför dessa irriterande fläckar uppstår. Kalkavlagringar bildas när kalkhaltigt vatten avdunstar på ytor som kakel. När vattnet avdunstar lämnar det mineralavlagringar bakom sig, vilket resulterar i de vita fläckarna vi ser. Om du bor i områden med hårt vatten är risken för kalkavlagringar ännu högre.

Varför är det viktigt att ta bort kalkavlagringar från kakel?

Kalkavlagringar kan verka som ett rent kosmetiskt problem, men de kan faktiskt orsaka betydande skador på ditt kakel och dess omgivande ytor om de inte behandlas i tid. Här är några av de potentiella problemen som kalkavlagringar kan skapa:

 1. Förstörelse av kakelytan: Kalkavlagringar kan repa och försvaga kakelytan över tid. Detta kan göra ditt kakel mer mottagligt för fler fläckar och skador.

 2. Nedsatt vattenflöde: I badrummet kan kalkavlagringar även blockera vattenkranar och duschar, vilket resulterar i nedsatt vattenflöde och mindre effektivitet.

 3. Mögel- och mögelbildning: Kalkavlagringar skapar en porös yta som är idealisk för mögel- och mögelbildning. Detta kan leda till hälsoproblem och kräver ännu mer arbete för att rengöra.

 4. Estetisk nedgång: Slutligen, och kanske mest uppenbart, är de estetiska effekterna av kalkavlagringar. De kan göra ditt kakel ser smutsigt och dåligt underhållet ut, vilket kan påverka hela utseendet på ditt rum.

Nu när vi har förstått varför det är viktigt att ta bort kalkavlagringar från kakel, låt oss utforska några vanliga metoder för att göra det själv och varför det inte alltid är det bästa alternativet.

DIY-metoder för att ta bort kalk på kakel

Det finns flera hemmafix som människor brukar försöka när det gäller att ta bort kalkavlagringar från kakel. Här är några av de vanligaste:

 1. Ättika och vatten: En blandning av ättika och vatten anses ofta vara en effektiv hemgjord lösning för att ta bort kalkavlagringar. Du kan blanda lika delar ättika och vatten, applicera blandningen på kalkavlagringarna och låta den sitta i några minuter innan du skrubbar med en borste. Detta kan fungera för lätta avlagringar, men det kan vara ineffektivt för svårare fläckar.

 2. Citronsaft: Citronsaft är också en populär naturlig rengöringslösning. Du kan applicera citronsaft på kalkavlagringarna och låta det sitta i några minuter innan du skrubbar med en borste. Citronsaftens naturliga surhet kan bryta ner kalkavlagringarna, men det kan kräva mycket ansträngning för att ta bort svåra fläckar.

 3. Handelsprodukter: Det finns också många handelsprodukter på marknaden som är utformade för att ta bort kalkavlagringar. Dessa produkter kan vara effektiva, men de innehåller ofta starka kemikalier som kan vara skadliga för dig och ditt kakel om de inte används korrekt.

Medan dessa DIY-metoder kan fungera för mindre kalkavlagringar, kan de vara otillräckliga för mer allvarliga problem. Dessutom kan de vara tidskrävande och kräva upprepade försök. Om du vill ha en snabb, säker och effektiv lösning är det bäst att överväga att anlita professionella som Novari.

Anlita Novari för att säkert och effektivt ta bort kalk på kakel

Novari är din pålitliga partner när det gäller att ta bort kalkavlagringar från kakel. Vi har års erfarenhet av att rengöra och återställa kakel i olika miljöer, från hem till kommersiella fastigheter. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita oss:

 1. Professionell expertis: Våra specialister har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att effektivt ta bort kalkavlagringar från kakel utan att skada ytan.

 2. Säkra metoder: Vi använder endast säkra och miljövänliga rengöringsprodukter och tekniker för att säkerställa att ditt kakel förblir i bästa skick.

 3. Tidsbesparing: Istället för att slösa tid och energi på att försöka ta bort kalkavlagringar själv kan du överlåta uppgiften till oss och använda din tid till mer meningsfulla aktiviteter.

 4. Resultat som varar: Vi garanterar att du kommer att vara nöjd med resultaten av vårt arbete. Ditt kakel kommer att se ut som nytt igen och vara skyddat mot framtida kalkavlagringar.

 5. Kostnadseffektivt: Att anlita Novari är ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med att köpa dyra rengöringsprodukter och riskera skador på ditt kakel.

Så om du vill ta bort kalkavlagringar från kakel på ett säkert och effektivt sätt, tveka inte att kontakta Novari. Vi är redo att hjälpa dig att återfå ditt kakels naturliga skönhet och säkerställa att det förblir i bästa skick under lång tid framöver. Ta det enkla steget mot ett vackert och välskött kakel genom att anlita Novari idag!

Boka din Flyttstädning i Uppsala

20 Apr 2023

Boka din Flyttstädning i Uppsala - Spara tid och stress med Levido!

Flyttstädning kan vara en av de mest stressiga och tidskrävande uppgifterna när man flyttar. Att ta hand om allt packande, sortera och organisera i kombination med att göra en grundlig rengöring av hela bostaden kan vara överväldigande för många. Men det är en viktig uppgift som måste slutföras för att du ska kunna få tillbaka din deposition. Det är här Levido kommer in i bilden - att erbjuda professionell flyttstädning i Uppsala och ta bort all stress och oro från dina axlar.

Levido är en välrenommerad städfirma som erbjuder en rad städtjänster för både företag och privatpersoner i Uppsala och dess omgivningar. Vi har en stark kundfokuserad inställning och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på våra tjänster. Vår flyttstädning i Uppsala är inget undantag. Våra välutbildade städare har lång erfarenhet av att hantera alla aspekter av flyttstädning och de använder bara miljövänliga rengöringsmedel och utrustning för att utföra arbetet.

Varför boka flyttstädning med Levido?

En av de största fördelarna med att anlita Levido för din flyttstädning i Uppsala är tidsbesparingen. Vi förstår att du har mycket att göra under en flytt, så varför inte överlåta rengöringen till proffsen? Vårt team av städare kommer att arbeta effektivt och snabbt för att få jobbet gjort till högsta standard och så att du kan fokusera på att packa och organisera dina saker.

En annan fördel är att vi tar hand om allt från början till slut. Vi tar med oss allt material och utrustning som krävs för att göra din flyttstädning i Uppsala så smidig och enkel som möjligt. Du behöver inte oroa dig för att köpa några rengöringsprodukter eller för att göra några arrangemang - vi tar hand om allt.

Vårt team av städare är utbildade för att möta de högsta städstandarderna och de har erfarenhet av att hantera alla typer av rengöringsutmaningar. Vi är stolta över att vara en av de mest tillförlitliga och pålitliga flyttstädningsföretagen i Uppsala. Våra kunder har förtroende för oss och vi strävar alltid efter att leverera en kvalitetstjänst till konkurrenskraftiga priser.

Hur bokar jag flyttstädning med Levido?

Att boka flyttstädning med Levido är enkelt och smidigt. Du kan boka din städning online genom att besöka vår hemsida eller genom att ringa till oss direkt. Vi kommer att ge dig en kostnadsfri offert för dina behov och för att ge dig en uppfattning om vad vår tjänst innebär. Vi kan också ge dig råd och rekommendationer för vilken typ av städning som kan passa dina behov och önskemål.

När du bokar din flyttstädning med oss ​​säkerställer vi att det passar in i ditt schema och vi kommer att bekräfta datum och tid med dig. Vårt team av städare kommer att dyka upp på utsatt tid med allt som behövs för att utföra arbetet. Vi arbetar med största noggrannhet och effektivitet för att se till att ditt hem eller kontor lämnas skinande rent.

Sammanfattningsvis, att boka din flyttstädning i Uppsala med Levido är ett smart beslut. Vi erbjuder högkvalitativ städning, konkurrenskraftiga priser, och en bekväm och enkel bokningsprocess. Med Levido kan du koppla av och känna dig trygg i att din flyttstädning i Uppsala är i goda händer. Så varför vänta? Boka din flyttstädning med oss idag och låt oss ta hand om allt åt dig.

Flyttstädning i Uppsala

Levido öppnar äntligen i Uppsala

1 Dec 2022

 Levidos invigningskampanjer

Äntligen så öppnar Levido sina dörrar för en pålitlig och billig Flyttstädning. Alla i Uppsala kan boka vår städning direkt via vår hemsida eller ringa oss alla dagar 8-18. Gör som grannarna och anlita oss också.

Bäst tid att boka

Tiderna är svårast att få i slutet av månaden. Därför är det bättre att passa på så tidigt som möjligt så man hinner få sina tid. Förutom allt detta vi nämnt så ger vi även 14 dagars garanti till alla samt gratis fönsterputs just nu.Facebook

foretagsbloggar.nu

BOKA ONLINE IDAG

Boka Flyttstädning till ett bra pris direkt här på vår hemsida. Du får bekräftelse inom 2 minuter efter din bokning. Välkommen

Boka Online